Saturday, December 31, 2016

Wrap up

Saje la nak update sebelum 6 minit lagi tahun bertukar jadi 2017.
Punya la terperam blog ni 2,3 bulan dah.

2016. Pahit manis semua ada. Sedih, kecewa, gembira, syukur... rasa semua. Biasalah tu kan, lumrah kehidupan. Takkan nak best sahaja.. mana ada thrill..
Pahit ke manis kenangan kita lalui pada tahun, jom sama2 kita maniskan belaka. Sebab semuanya dari Allah. Aturan dariNya yang Maha Mengetahui. Of course la cantik2 kan perancangan tu.
Tinggal saja kita yang kena postifkan diri, cari hikmah tu. Kalah belum jumpa, itsss okey..coming soon kita akan nampak kenapa Allah bagi kita macam tu.

Lets smileeee...positive thinking. Positive act!!! Lets do better in 2017!! .

No comments:

Internet

Dah lama tak lepak Cyber Cafe (CC). Now aku dekat CC. best lepak sini. Terasa keremajaan disini. Pagi2 ni tak ada orang sangat. Budak2 sek...