Saturday, December 15, 2012

bertahanlah


tinggal seminggu je lagi nak habiskan blaja untuk sem ni..
tapi still ada lagi keje2 y xdapat di settle kan..huhu..
ada lagi perkara yang perlu kepada preparation..
non-stop minggu nie...ahad-sabtu....
rehat tu ada je..memang ada sangat masa nak duduk2...
tengok citer,makan ke..ada je..
tapi rehat untuk otak sama sekali xde...just rehat fizikal..
tapi,,betul la kata cikgu aku dulu..
pemandu teksi,petani ke..dorang kuar keje awal,guna fizikal, sangat2 letih tu..
tapi balik malam...dorang rehat..tidur..esok bangun alhmadulilah,segar dah..
tapi yang keje pakai otak ni.. tidur,rehat 12jam pyn xjadi...
selagi benda y dpikirkan tu still xkeluar dlm otak..
malam ni,disebabkan esok xde kelas, blh la mengdap laptop skit..
sambil kena selesaikan 1 asaiment ni..huh..
skrang rasa mcm xselesa je...huhu.....
yelah...pagi tadi bangun p test...pas2 sambung buat rakaman video, tengahari buta.. mengedit yang bukan senang kejenya.. sampai pukul3 lbh petang...baru sedar, hanya seteguk air masak(yang diminum pada jam7.30 pagi) dan 2 bijik coklat je yang masuk dalam perut aku..huhu..pas2 balik tdo jap.. turun petang beli makanan,,
banyak pulak dah makanan nk makan... beli dengan tomyam+burger+jagung+kepok lekor+air nyo yakni kelapa... p makan sblm mahgrib petang tadi except for tomyam...nyesal beli.. n housemate wat balik cake secret resepi plak, untuk besday katanya...makan lagi.... dan sekarang...aku rasa macam...errmmm... nak mun***...huk2.. dahlah tomyam tu,xmakan2 lagi ni... xterliur langsung,n tengok dari luar, tetibe dapat tangkap ada sekor semut dalam tu...huhu...memang xlah aku nak makan... habis membazir rm3....!!! sekarang mmg kuat membeli,tp makan x...  =___=

No comments:

Internet

Dah lama tak lepak Cyber Cafe (CC). Now aku dekat CC. best lepak sini. Terasa keremajaan disini. Pagi2 ni tak ada orang sangat. Budak2 sek...