Sunday, May 4, 2014

birthday boy

My boy birthday... 28/4
he's our precious..our treasure..and maybe he's also our pride..
love him very much..
my only one brother... little brother who's actually "big" one.. haha..
surrounding by 5 girls..err maybe woman.. 1 mom and 4 sisters..1 dad..
how you feel dik? No pressure kan?hahaaa...
btw happy birthday dik.. we still care of you like macam budak kecik although now u r 13 y.old..
Every time his birthday,  the kakak4 yang terlebih excited..
prepared cake, present, makan2, party..
tapi sekarang,boleh nampak dah.. dia malu2 untuk potong cake... bajet macho la tu. padahal masa kecik dulu req kek ben10, upin ipin, bola and macam2 lagi setiap kali birthday dia..and memang tercapai semua tu..
this year tak ada permintaan..kami kakak4 yang sediakan,tempah kek. pilih kek padang bola, matang sikit. dia ni gila bola!
okey la..next year kita celebrate di stadium tengok football match sambil makan ayam goreng jelah erk..

cool gila kek. birthday aku nanti nak tempah bentuk ala2 princess gitu


malu2

dengan Siti Dewi






Bonus




budak kenit ni.. siti dewi. no..no..bukan nama dia..tapi kami sesaje panggil siti dewi. biasa akan panggil panggilan tu untuk budak yang hyper, banyak ragam tapi menghiburkan hati. rasanya tak perkenalkan lagi budak ni kat blog. kat instagram bersepah gambar dia..hehee.. my beloved cousin. Nur Wafirah.. memang lucu budak ni. nak cerita tak habis hari ni.kena buat entry khas untuk dia.. ok bai,till then


1 comment:

tiey smilez said...

Alolo tomelnya. Happy birthday adik.
Tiey singgah sini & klik nuff Volkswagen utk awak :)

My recent post : Cpuv Ke-6: IKEA sale 2014

GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Jom join. Hadiah misteri ni.. Bukak blog tu, boleh dengar lagu Beauty and Beat ya... hehe..