Thursday, October 3, 2013

bertujuan untuk?

tulisan ini hanya ditulis sekadar untuk meluahkan isi hati.. dengan penggunaan ayat yang tersendiri..mungkin tidak akan difahami.. anda punya pilihan untuk meneruskan pembacaan atau tidak...

aku paling tak suka dengan orang suka bermuka-muka..!!!! sama jugak dengan jenis yang ramai pasangan. dah berpunya, tapi mata tak boleh nak kontrol.. sehingga menimbulkan kekeliruan pada orang lain... mohon terasa bagi yang berkenaan!!! same kes dalam hal2 lain..towards special one or kawan, bff sekalipun kenalan biasa..sila nyatakan hajat mahupun tujuan anda yang sebenarnya...tak perlu guna pelbagai hint, body language dari kejauhan..mungkin apa yang anda nak sampaikan tu difahami dengan maksud lain oleh orang lain!!! bagi aku la kan, dalam apa-apa keadaan, hubungan (tak kira antara siapa dan siapa) masalah yang selalu terjadi adalah disebabkan komunikasi. berlaku salah faham komunikasi disitu.. mungkin kamu gembira dengan tindakan kamu ini.. best permainkan? pergunakan? hanya untuk menguji atau...??? kamu ada alasan lain?
letih la...letih sangat2 dah... tunggu-buang-buka-buang-tunggu-bukaaa... cuba untuk memujuk diri, tapi di akhirnya kebenaran jelas nampak! sudah la ya... hentikan semuanya kerana saya sudah letih....!! let's continue our life in our own way... i hv my way..... thanks!!!

No comments:

GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Jom join. Hadiah misteri ni.. Bukak blog tu, boleh dengar lagu Beauty and Beat ya... hehe..