Saturday, June 11, 2011

KALAU SAYA DAPAT RM300

maklumat lanjut,sila click disini   link




hye2.. nmpk x tajuk atas nie.. tq la kat akak empunya blog tu.. kak safra namanya..ibu kepada Lais Al-Fateh ;-) moge murah rezeki akak lepas nie.. amin.. kali ni aku sertai contest lagi..hehe.. saje cuba nasib.. kot2 ade rezeki dapt kan.. okeylah..kat cnie xde lah aku nk reka2 citer..mintk simpati ke ape.. xkan lah nk ke rm300 tu ckp nk bagi mak pegi haji.. betul niat tu..ade niat kearah itu..tapi logik la skit kan.. hahhaha..

as student kan.. berharga tu rm300.. kalau lah dapat nie.. xnk ckp nk simpan..sebab mmg akan simpan..tp akan gune jugak kan.. so..hmm..dengan rm300 tu byk kot bende aku blh beli..
disebabkan sem ni aku kene duk umah sewa,so byk jugak impian nk melengkapi umah sewa tu..kan dh bebas..leh masak..leh bwak itu bwak ini.. so..aku nk beli brg letrik nk masak.. periuk nasik comel je.. ckup untuk 2,3 org makan..bukan y besar mcm kat umah2 y ada anak 10 kan..haha.. periuk nasik serba gune la.. leh masak nasi..masak bubur..masa meggi..wat lauk pon blh..senang skit..ade periuk tu..aku tgk senior aku gune dulu..huhu..
imej pakcik google je..haha..bukan mcm ni lah..tp lebey kurang.. hehe.
 pas aku nk beli pembakar roti.. toaster.. cehh..hahaha.. pepagi leh bakar roti n p kelas..kekadang muak gak kan makan roti bese..kalau bakar naik bau..selera skit nk ambx breakfast..
NI SERIUS,,KALAU DPT RM300 AKU MMG P CARI SMPAI JUMPE TOASTER HELLO KITTY NIE!!NAKK!!
n then.. rasenya ckup x dengan rm300 nk beli 2 bende tu??hhee.. kalau lah kan... ade lebey lagi duit seringgit 2.. aku nak beli...jeng2.. ahhaa.. disebakan aku minat dbsk..so..xleh larik la kan..mesti nk beli brg dorang.. goodies y kecik2 n murah2 jelah.. antranya ialah....hehe...

beg..!!,bwak p kelas..haaha..

jam tangn,, comel je.. ;-)
ok lah.tu je ke apa y aku nk buat kalau dapt rm300.. kalau dapt kan..kalu tuah ayam nmpk kat kaki(yeke??).. tuah kite xtau la plak nmpk kat mana..haha.. kalau dpt rm100 pun xpe.. aku nk beli toaster tu y pntg..kkk.. btw tq sunnguh2 kat kak safra,, betol2 doakan akak moge murah rezeki lagi..sejahtera hidup dgn hendakNya..bahagia dunia akhirat..:-)

ni 3 nama y aku tag.. mmg xde name len.. ni je..kk..

korang sertai k.. kalau dapt rm300.. kite bagi seratus setengah sorang..heheh..
tq semua..!!

2 comments:

chii-maa said...

wah...mne dpt bag tuh..jap! slh soln..beg dbsk tuh ley dpt kt ne..?? jam yg comey tuh..??

husna said...

naq cayang...!! kat yooin shop.. d fb adew.. :-)

Giveaway Time by Aishah Badrulhisham

Hai... another giveaway. Jom join. Semoga berezeki..aminn. Click gambar diatas untuk join ya...