Friday, December 17, 2010

THANKS to HANI UNNIE !!!!!!!!!!!!!

Assalamualaikum.. ni just copy paste, ucapan n ff bday dari unnie hani 4 me.. he3.. unnie y disayangi..tq unnie..terharu sangt2 dpt ucapn n ff nie..mmg mcm dpt hadiah.. kkk..sayang unnie..!! text ucapan darinye...

!
!
!
!
!

Husnaaa~~~Happy Birthday!!! *wink wink*

oleh Hani Xiah pada pada 16hb Disember 2010 pukul 2.39 pagi
miawww miawww~~~ (lambt skit cos aku deactv fb..he3..)


kahkahkahXDXD tu intro jek~!!

erm nak cakap pe ni ek??? erm jap jap nak pk~~~

=
=
=
=
=

HAAAA~~~ TADAAA~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!



~ Happy Birthday to YOU~!! 3X ~ *singing mood*

erm cam kurang something lak...jap yer nak panggil someone *searching* nino~!! nino~!!

=
=
=
=
=

~ Hello Sweety Cutie~!! Do You Miss Me??? ~

Micky Yoochun

*wink wink* amboi~!! amboi~!! sengih jek bile nampak Micky Mouse tu ek??? hahaha

*gune microphone tuh* MICKY >>> saengil chukahamnida...wish you happy always...saranghae...erm actually i can speak malay...husna aku cinte ke mu~!!



HANI >>> erm unnie ucapkan Happy Birthday...Moga Panjang Umo + Murah Rezeki + Moga Sentiasa berada dalam Limpahan Kasih Sayang Allah amin +++ Cepat2 Kawen ngn Micky...terpulanglah nak kawen ngn Micky Mouse ke Micky Yoochun~!! LOL hahaha actually unnie tersangatlah Happy mengenali seseorg yg bernama NUR HUSNARITA BT ALIAS...bukan hanya sebagai cassie tapi macam adik kakak coz una slalu jadik pendengar setia bile unnie ade masalah...thanks yaaa~!! ikhlas dari hati hehehe unaaa~~unnie sayang una~!! *blushing* sorry ni jer hadiah yg mampu unnie kasi heee...erm lagi satu sorry yer postman lambat anta hadiah ni patutnye 13 Dec huhuhu as always >>> *wink wink wink wink* (^___^)

From me to unnie hani lak~~~~~~
husna nk ucap tq banyk2, susah2 creatd bende nie..bersyukur dpt kenal unnie..mcm kakak sendiri.. mcm femily..not as cassie, tp hubungan lbey pada kakak n adik n kdg2 mcm member baik.. tq ats semua nasihat, guraun2 y menceriakan hariku.. THANKS.. 


No comments:

Giveaway Time by Aishah Badrulhisham

Hai... another giveaway. Jom join. Semoga berezeki..aminn. Click gambar diatas untuk join ya...