Wednesday, October 31, 2012

my rules




#memang kita kawan..sama2 p kelas..gelak2..makan2 kat kafe sekali.. kekadang hangout sama2..
tapi.........sorry to say... jangan ganggu saya ketika saya berada dalam bilik!! dah mmg lagu ni perangai..bilik saya, privasi saya.. xsuka org datang lepak2,nk berbual2, mengumpat2,datang join tgk aku online apa,baca apa,tgk citer apa... pleaseee... xsuka!!
KECUALI, : dskus untuk asaiment,nak tanya hal penting,memerlukan khdmat nasihat, jika anda dijemput, my famly/bff..
sorry..bukan berlagak..tp that's me..!!!!! bukan kata tak boleh datang terus.. singgah kejap,say hye2... xperlu nak duduk,baring2 atas katil aku, citer mcm2..kena pulak time masa xsesuai..baru balik kelas,malam,hujung mnggu time nak rehat...

#paaaaaaalinggg xsuka, bila datang tengok time aku online..chatting dengan kawan2..sbuk plak tanya..sape tu,kenal kt mana..chat pasal apa..bla..bla..

#setakat kita bersama spanjang hari ,1 kelas, 1 group,bukanlah dkira bff lagi ya.. yes,aku senang untuk baik dengan orang..tp amatlah susah n sukar n payah untukku RAPAT dan declare as my BFF,teman sehati sejiwa..(selama 21 tahun hidup ni...just 2 orang je,aku blh anggap as BFF... yang lain baik2 sayang sahaja jelah walaupun pada zahirnya nmpk rapat... )

#bukan senang untuk aku bercerita pasal diri aku kat org.. wlaupun laju saja kau cerita..pasal diri..femly,sanak saudara..tp xbermakna aku kena citer jugak... thanks kerana selesa untuk brcerita denganku..insyaAllah apa2 yang perlu drahsiahkan,akanku amanah.. tp mntak maaf,aku bukan seorang yang mudah untuk bercerita pasal diri aku,famly,masalah mcm tu je pada org..!!hanya beberapa insan terplih..sprt y dnyatakan diatas..


*yes,bilik aku sentiasa berkunci..time aku rehat,tdo,makan,ngadap laptop..so??? faham2 kanlah.. adakala kita nk bersndrian..bukan 24jam kita kena berteman,, bukan tidak menghargai kawan,menghrmati tetamu,,tp........sendri fikirkan lah~~!! ^^

1 comment:

Anonymous said...

ada cara bagaimana hilangkn masalah ni?kena menguap dulu baru trasa nafas pnjg.risau jugak

Hati Kita

Ikhlas tu payah nak sembang. Macam mana ikhlas? Betul ke ikhlas? Tahap mana ikhlas tu?  Entah lah. Selalu...aku takut dengan setiap kata2, n...