Saturday, July 24, 2010

COME BACK!!!

Assalamualaikum..
nak menangis rase tgk blog ku.. sudah lama x berupdate..mmg pelik, time free kat umah, malas giler nak mngupdate blog,tp bila dah kat kampus,start kuliah, start ada assigmant, mula lah teringat nak menulis blog.. bermacam2 cerita.. ni dah masuk minggu ke3 aku kat bumi unisza nie.. unisza ekk.. bukan udm.. ha3..ada suka,ada duka, gembira,tension..aku rasakan sem ni lebih baik dari sem2 ya lepas.. Alhamdulilah..tp still ada jugak masalah2 yang datang,.. insyaAllah aku ku tempuhi juga.. satu je prinsip hidup aku yang aku pegang sampai skang n boleh bertahan smpai skang, "setiap apa yang berlaku tu ada hikmah disebaliknya,samaada lambat atau cepat kita mengetahui apa hikmahnya tu. sesungguhnya Allah mngetahui apa yang terbaik buat kita..percaya pada qodho n qadar.. tp bukan bermksud hanya berserah,kita boleh merancang,berusaha,tp Allah yang tentukan.. begitulah juga dengan kitaran(betul ke pnggunaan kitaran ni..hik2) hidup kita.. kita xtahu apa yang akan ditentukan Allah..jadi sentiasalah berdoa padaNya untuk memberikan yang terbaik untuk kita.. insyaAllah.. aku percaya apa jua ketentuan yang Allah tentukan untukku adalah yang terbaik.. amin.. nak wat assgment.. nnti aku nk menulis lbh byk  lagi.. byk citer2.. bye..

No comments:

GIVEAWAY BY MAKBAPAKKAUHIJAU

Jom join. Hadiah misteri ni.. Bukak blog tu, boleh dengar lagu Beauty and Beat ya... hehe..